Údenie v elektrickej udiarni je pre veľa konzervatívnych jedincov niečo nepredstaviteľné. Predstava, že nebudete chodiť do udiarne pravidelne prikladať a kontrolovať, či dymí veľa alebo málo? To je pre niekoho, kto roky údi v murovanej udiarni po dedovi jednoducho úplne šialené. To predsa nemôže fungovať. Mäso nemôže byť dobré. Klobásy budú málo vyúdené. A následne ďalšie zásadné dôvody prečo. Takýmto názorom sa len ťažko argumentuje, a aj preto máme v našej predajni udiarní a grilov pár pekných kúskov, na ktorých si to môžete sami vyskúšať.
Takže dnes došlo na lámanie chleba – teda vlastne na údenie v elektrickej digitálnej udiarni – v jednej z vystavených udiarní – Borniak UWD-150 Simple. Ako si táto udiareň poradila so 14 kilami domácej salámy môžete sami posúdiť na fotkách nižšie. Chcete tiež vyskúšať, či Vám bude mäso alebo klobásy údené v niektorej z našich vystavených udiarní chutiť? Prineste si so sebou dosť vzoriek a vyskúšajte si to.