Vážení zákazníci, srdečne vás pozývame na ďalší ročník kurzov grilovania "Weber Gril Seminár Live 2016". Celkom prebehnú dva kurzy, ktoré sa budú konať vo výstavnom areáli našej kamennej predajne v Tachloviciach (blízko Rudnej pri Prahe). Prvý seminár prebehne 23. mája od 16:00 a druhý 17. júna takisto od 16:00. V prvom prípade sa bude kurz zameriavať najmä na údenie. Pod dozorom skúsených majstrov kuchárov Davida Izáka a Roberta Foukala, ktorí s nami spolupracujú pravidelne už niekoľko rokov, si okrem iného budete môcť vyskúšať, ako sa griluje losos na údiacej doske alebo ako sa na grile pripravujú slimáky z lístkového cesta s údeným syrom, či bravčové špízy s klobásou a caponatou.
Druhý kurz bude zameraný na klasické grilované pokrmy a ukáže vám ako najlepšie upiecť kurča na pive, ako zvládnuť grilovanie steaku so šampiňónmi, ale dôjde aj na prípravu jablčného múčnika s calvadosom. Okrem dobrého jedla, cenných skúseností a nových poznatkov zo sveta grilovania sa môžete tešiť aj na príjemnú a pohodovú atmosféru, ktorú umocňuje vrelý a ústretový prístup k ľuďom oboch našich kuchárov. Kurzy grilovania môžete objednávať prostredníctvom našej zákazníckej linky na číslach 777 585 273 a 311 678 445 (kontaktná osoba Kateřina Linhartová) a na e-maili linhartova@vladeko.cz