To najlepšie na hamburgery

Hamburger patrí najmä medzi mladými ľuďmi k najpopulárnejším jedlám. Dôkazom je stále väčší počet hamburgerových bistier a reštaurácií rozosiatych nielen po Prahe, ale aj ďalších mestách. Ale naozaj najlepší hamburger nie je ten, ktorý si objednáte v obľúbenom stánku alebo reštaurácii, ale ten, ktorý si s kamarátmi urobíte doma na svojom záhradnom grile.  

Čierna liatinová mriežka, to najlepšie na Burgery

Najlepším pomocníkom na grilovanie hamburgerov je liatinová mriežka Sear Grate, ktorá predstavuje to najlepšie pre zvlášť prudké opekanie. To je presne to, čo správny hamburger potrebuje. Stačí päť až sedem minút z každej strany a potom ich dať na chvíľku dopiecť ku kraju roštu, kde nie je taký žiar. Uvidíte, je to hračka.


S dávkovaním pomôže lis na hamburgery

Klasický hamburger, tzv. "štvrťlibrák" máva okolo 120 gramov mäsa. Niekto si ale potrpí na väčšiu porciu hovädzieho a na uspokojenie potrebuje dvakrát tak väčší burger. Ak si nie ste istí s dávkovaním mäsa a nechcete nikoho zo svojich kamarátov sklamať, môžete si vypomôcť jednoduchým fígľom. Ten fígeľ spočíva v použití našej šikovnej pomôcky, lisa na hamburgery. S lisom na hamburgery si môžete urobiť bochníček z hovädzieho s váhou 115 alebo 230 gramov a nemusíte sa pritom báť, že niekoho oklamete. S našim lisom budú vaše hamburgery jeden ako druhý.

Nie je hanba nechať si poradiť od múdrej knihy

Ak vás už omrzeli vaše vlastné hamburgery a hamburgery vašich kamarátov, môžete načerpať inšpiráciu v našej kuchárke Weber grilovanie Burgery, kde nájdete hŕbu zaujímavých receptov a tipov, ako robiť tie najlepšie hamburgery. Recepty na burgery nájdete aj v kuchárke Weber Bible grilování, ktorá je plná najrôznejších receptov a užitočných rád, ako si grilovanie čo najviac spríjemniť.

hamburger-s-bylinkovym-maslem-1467
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1441
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1442
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1461
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1445
hamburger-s-trhanym-masem-1509
img-5162
img-5213
img-5265

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít