Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Nezaradené

Späť na prehľad
  • 14.09.2016 Vítek L.

    Môžem pri nákupe nad 5 000 kč dostať inú kuchárku, než Rozpal to, šéfe!?

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, či by nebolo možné pri nákupe nad 5000 kč dostať ako darček inú kuchárku, než tú sa Zdeňkem Pohlreichem, tú už totiž mám. Ďakujem.
  • 16.08.2016 Radoslav M.

    Sú ešte voľné miesta na kurz grilovania?

    Dobrý deň, môžem sa ešte prihlásiť na tú jesennú gril akadémiu? Ďakujem za odpoveď.
  • 13.07.2016 Pavel a Jana B.

    Budete organizovať ďalší kurz grilovania?

    Dobrý deň, môžete nám prosím povedať, či budete opäť organizovať kurz grilovania? Ak áno, veľmi radi by sme sa toho kurzu zúčastnili. Ďakujem za odpoveď.
  • 10.06.2016 Jaroslav V.

    Čo sa bude grilovať na Grilakadémii?

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, aké bude tento rok meníčko na vašej Grilakadémii? A môžem sa na kurz ešte prihlásiť? Ďakujem za odpoveď.
  • 26.05.2016 Jan K.

    Môžem sa prihlásiť na budúci Weber kurz grilovania?

    Dobrý deň, v pondelok som sa zúčastnil vášho Weber kurzu grilovania a veľmi ma nadchol. Môžete mi prezradiť, aké menu budete robiť na júnovom kurze grilovania a či je možné, sa na tento termín prihlásiť? Ďakujem za odpoveď.
  • 17.03.2016 Martina B.

    Kedy sa budú konať kurzy grilovania?

    Dobrý deň, mala by som záujem o kurz grilovania Grilakadémia. Môžete mi prosím zaslať podrobnejšie informácie o kurze, vrátane presného termínu? Vopred ďakujem.
  • 08.02.2016 Jakub P.

    Kedy bude otvorená nová predajňa?

    Dobrý deň, na vašich internetových stránkach máte uvedené, že predajňa v OC Harfa je uzavretá z dôvodu prestavby predajne. Chcem sa preto spýtať, kedy bude predajňa opäť otvorená. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 30.01.2016 Vlastimil Ř.

    Budú tento rok kurzy grilovania?

    Zdravím, máte v pláne zase kurzy grilovania ako vlani v lete? V minulom roku som sa nestihol včas prihlásiť, tak by som to tento rok rád napravil. Vďaka za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít