Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Spôsoby grilovania

Späť na prehľad
  • 10.11.2016 Aleš B.

    Dajú sa grily Weber používať aj v zime?

    Dobrý deň, dajú sa grily Weber používať aj v zime? Nemôžu sa pri grilovaní nejako poškodiť? Mám doma Weber Master-Touch GBS. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 12.10.2016 Milada V.

    Prečo je liatinová mriežka Sear Grate dobrá na steaky?

    Dobrý deň, na vašich stránkach som videla liatinovú mriežku, o ktorej píšete, že je ideálna na grilovanie steakov. Môžete mi povedať, v čom je táto mriežka pri grilovaní steakov lepšia, než bežný grilovací rošt?
  • 06.10.2016 Lumír K.

    Chutí steak z kotlového grilu rovnako ako z plynového?

    Dobrý deň, chutí steak z kotlového grilu rovnako ako z plynového? Alebo je medzi nimi nejaký výraznejší rozdiel v chuti? Mám záujem o plynový alebo elektrický gril na balkón, ale neviem, či sa tým úplne nepripravím o klasický "grilovací" šmak. Ďakujem za odpoveď.
  • 22.09.2016 Milena V.

    Na čom sa najlepšie grilujú burgery?

    Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť, na čom sa najlepšie grilujú hamburgery? A nepredávate aj nejaké ďalšie propriety na prípravu a grilovanie hamburgerov? Ďakujem za odpoveď.
  • 19.09.2016 Dalibor M.

    Koľko brikiet potrebujem na jedno grilovanie?

    Dobrý deň, môžete mi povedať, akú veľkú dávku brikiet mám použiť na jedno grilovanie? Na koľko grilovaní by mi malo vystačiť osemkilové vrece brikiet Weber? Ďakujem za odpoveď.
  • 20.07.2016 Eva N.

    Koľko potrebujem brikiet na ugrilovanie väčšieho prasiatka?

    Dobrý deň, poradíte mi, aké veľké množstvo brikiet alebo dreveného uhlia budem potrebovať na ugrilovanie väčšieho prasiatka? Ďakujem za vašu pomoc.
  • 20.07.2016 Artur B.

    Predávate nejaké príručky ako na grily Weber, recepty na nejaké zaujímavé jedlá by taktiež prišli vhod?

    Dobrý deň, pred časom som si vybral gril od značky Weber, ale doteraz som sa s týmto grilom moc nezžil. Som úplný začiatočník a bez pomoci sa nezaobídem. Odporučili by ste mi nejakú príručku alebo kuchárku s radami a tipmi ako správne grilovať? Ďalej som si na vašich stránkach všimol, že organizujete akési akadémie grilovania. Môžem sa do kurzu prihlásiť, alebo už tento rok žiadne nebudú? Zvládnu kurz aj začiatočníci?
  • 14.07.2016 Vítek K.

    Môžem položiť veľký kameň na pizzu len tak na rošt?

    Dobrý deň, na vašich stránkach som videl, že máte nový veľký kameň na pizzu. Chcem sa opýtať, z akého materiálu je vyrobený a či sa používa na grily s vymeniteľným stredom alebo ho môžem položiť len tak samotný na grilovací rošt? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 06.06.2016 Tomáš S.

    Ako sa pečie pizza na grile?

    Dobrý deň, mám otázku. Ako sa pečie pizza na grile? Pečie sa priamo na kamennej doske alebo aj na plechu? Máte aj nejaké kuchárky o varení jedál v panviciach na gril? Ďakujem za odpoveď.
  • 01.06.2016 Miroslav H.

    Predávate aj palivové nádoby na nepriame grilovanie?

    Dobrý deň, chcem sa vás opýtať, či predávate tiež polmesiace na brikety. Ďakujem za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít