Naša odpoveď:
Dobrý deň Františku, na údenie v domácich udiarňach sa hodia rôzne druhy orechov. Veľmi obľúbené sú vlašské orechy, ktoré získavajú pri údení bohatú maslovú chuť. Môžete tiež vyskúšať lieskové orechy, para orechy, mandle, kešu, pekanové orechy alebo arašidy.
Dôležité je, aby boli orechy pred údením surové, nepražené a nesolené, pretože pražené orechy by sa v udiarni mohli spáliť a solené by vo výsledku boli príliš slané. Vo väčšine prípadov totiž udíme orechy obalené v obľúbenom grilovacom korení, ktoré už soľ obsahuje. Orechy po údení nechajte úplne vychladnúť. Po vychladnutí sa z orechov stane chrumkavá a chutná pochúťka.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania alebo údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty