Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Celé kurča o váhe zhruba 1,5 kilogramu sa s pomocou otočného špízu griluje približne 1 hodinu až 1 hodinu a štvrť. Teplotu vnútri grilu odporúčame držať v rozpätí 75-80 stupňov celzia. Podrobnejšie informácie a zaujímavé recepty nájdete v knihe o grilovaní Weber bible grilovanie, ktorú si tiež môžete objednať v našom internetovom obchode aj v oboch kamenných predajniach. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Žádné produkty