Naša odpoveď:
Dobrý deň Emile, pokiaľ vieme, tak ventilátor sušiča je stavaný na dlhšiu dobu prevádzky, a tak ho aj bežne používame. Sušič jedla pre udiarne Borniak môžete nechať zapojený po celú dobu sušenia, teda aj niekoľko dní. Ventilátor v ňom zabudovaný zaistí stálu cirkuláciu vzduchu v udiarni, čo je pre sušenie mäsa nevyhnutné. Teplota v udiarni by sa mala pohybovať v rozmedzí 15-20 ° C, čo je pre sušenie mäsa ideálne.
Udržiavanie teploty pod 20 °C je kľúčové pre prevenciu množenia baktérií. Sušič zrýchli proces sušenia, takže očakávajte kratšiu dobu ako obvyklých 7-10 dní.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom príslušenstva k udiarňam alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty