Naša odpoveď:
Dobrý deň, Jiří, na Vašu otázku Vám bohužiaľ nemôžeme poskytnúť presnú odpoveď. Nepoznáme totiž spotrebu štiepky u Vašej prenosnej udiarne na ryby. Ak by išlo o udiareň Borniak, potom by 10-litrové balenie údiace štiepky Borniak Slivka malo stačiť na približne 30-35 hodín nepretržitej prevádzky. Veľkosť údiacej komory však nie je primárnym faktorom určujúcim spotrebu štiepky. Kľúčovým je spôsob, akým je štiepka v udiarni spaľovaná a či je použitá súbežne aj ako kurivo.
... slivkové drevo je pre údenie mäsa fantastickou voľbou! Je to ovocné drevo, podobné jablku alebo čerešni, a poskytuje jemnú, sladkú a ovocnú chuť dymu. Skvele sa hodí na kuracie, bravčové a ďalšie ľahké mäsa. Slivkové drevo navyše vytvára na údenom mäse krásnu ružovohnedú farbu, čo mu dodáva na vizuálnej príťažlivosti.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty