Naša odpoveď:
Pozdravujeme Dušan, dlhá trvanlivosť je spôsobená konzervantmi a samotným sušením mäsa, ktoré zbaví mäso vody. Ako konzervant môžete použiť napríklad cukor, ktorý chráni mäso pred oxidáciou. Cukor ďalej zabraňuje v tvorbe mikroorganizmov, čo je dôvod prečo sirupy, marmelády a podobné výrobky majú takú dlhú trvanlivosť.
Príprava jerkov v udiarni Borniak
Či ste mäso pripravili v sušičke alebo v udiarni nemá na trvanlivosť mäsa vplyv. Na čo najdlhšiu trvanlivosť odporúčame mäso skladovať pri izbových teplotách v tmavých priestoroch. Na predĺženie trvanlivosti potom môžete mäso vložiť do vrecúšok, z ktorých pomocou vákuovačky vysajete vzduch.
… prípravu sušeného mäsa v udiarňach Borniak môžete výrazne urýchliť pomocou vysúšača mäsa/jedla?
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom sušenia mäsa alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom udiarní, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty