Naša odpoveď:
Zdravíme Dušan, dlhá trvanlivosť je spôsobená konzervantmi a samotným sušením mäsa, ktoré zbaví mäso vody. Ako konzervant môžete použiť napríklad cukor, ktorý chráni mäso pred oxidáciou. Cukor ďalej zabraňuje v tvorbe mikroorganizmov, čo je dôvod prečo majú aj sirupy, marmelády a podobné výrobky takú dlhú trvanlivosť.
Príprava jerky v udiarni Borniak
Ako konzervant sušeného mäsa sa ďalej používajú:
Či ste už pripravili mäso v sušičke alebo v udiarni, nemá to na trvanlivosť mäsa vplyv. Pre čo najdlhšiu trvanlivosť odporúčame mäso skladovať pri izbových teplotách v temných priestoroch. Na predĺženie trvanlivosti potom môžete mäso vložiť do vrecúšok, z ktorých pomocou vákuovačky vysajete vzduch.
… prípravu sušeného mäsa v udiarňach Borniak môžete výrazne urýchliť pomocou vysúšača mäsa/jedla?
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom sušenia mäsa alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom udiarní, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, spojiť sa s nami prostredníctvom kontaktného online formulára na webových stránkach alebo sa za nami môžete vydať do kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty