Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Pri kotlových griloch všeobecne platí, že majú podstatne horšiu reguláciu teploty ako plynové grily. Vo vašom prípade by som pri pečení pizze na kameni zvolil ako palivo drevené uhlie Weber, ktoré sa rozhorí skôr a dokáže rozpáliť váš gril na výrazne vyššiu teplotu. Brikety nie sú na prípravu pizze v kotlovom grile príliš vhodné. Oveľa viac sa hodia na pozvoľnejšie a dlhšie trvajúce grilovanie. Inak je váš postup pri rozpaľovaní grilu správny. V prípade záujmu o naše drevené uhlie Weber, alebo ak by ste mali nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás osloviť. Obrátiť sa na nás môžete prostredníctvom zákazníckej linky, na našich webových stránkach môžete využiť kontaktný online formulár alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou u Prahy), kde s vami všetko, čo budete chcieť vedieť, preberie jeden z našich technických poradcov.
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Žádné produkty