Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Údenie v kotlovom grile je veľmi jednoduché. Stačí, keď dávku údiacich lupienkov namočíte a necháte nasiaknuť vodou, aby pri kontakte s rozžeravenými briketami hneď neprehoreli. Namočené údiace lupienky Weber potom voľne položíte na rozžeravené brikety a môžete začať údiť. Aby dym dobre prestupoval grilovaným pokrmom, je nutné aby bol gril počas procesu údenia uzavretý. Údiace lupienky môžete tiež položiť voľne na grilovací rošt, ale musíte potom počítať s dlhšou dobou údenia, než keby boli na rozžeravených briketách alebo drevenom uhlí. Na výber je celkom šesť rôznych príchutí. Okrem údiacich lupienkov vám môžeme ponúknuť tiež údiace doštičky z cédrového dreva, ktoré sa môžu používať opakovane a skvele sa na nich pripravuje napríklad losos alebo iné ryby. Pre inšpiráciu prikladáme odkazy na dva recepty, u ktorých sme rôzne metódy údenia vyskúšali v praxi. Jeden recept je na údeného lososa, druhý na údeného kapra. V prípade vášho záujmu o údiace lupienky alebo doštičky, alebo keby ste mala nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom zákazníckej linky, využiť môžete tiež náš kontaktný online formulár alebo sa môžete zastaviť priamo v našej kamennej predajni Weber World v Tachloviciach (medzi Zličínem a Rudnou pri Prahe).
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty