Naša odpoveď:
Dobrý deň, Štefan! Jasne, nebojte sa! So všetkým Vám radi poradíme. Čo sa týka druhu mäsa na údenie, záleží hlavne na tom, čo máte rád. Veľmi populárny je napr. krkovica, stehno a bôčik. Pri procese údenia ako takom je potom najdôležitejšie, aby mäso dosiahlo cieľovú vnútornú teplotu. V tom okamihu si môžete byť istý, že je mäso správne vyúdené. Na meranie vnútornej teploty mäsa je najvhodnejšie použiť teplomer do udiarne. Dajte si však pozor, aké mäso udíte. Odporúčaná vnútorná teplota je u každého druhu mäsa iná.
Aby údenie bolo úspešné je potrebné dodržať niekoľko základných pravidiel:
Mäso pred údením vždy naložte
Vedeli ste že…
… brikety na údenie do udiarní Bradley sa vyrábajú v niekoľkých rôznych variantoch. Výber dymovej arómy je tak úplne na Vás.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom údenia mäsa, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty