Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Údiace lupienky Weber sa na kotlových griloch používajú veľmi jednoducho. Základom je nechať lupienky aspoň 30 minút namočené v obyčajnej vode, aby v grile tak rýchlo nezhoreli. Po 30 minútach môžete lupienky vybrať z vody a zľahka ich osušiť. Akonáhle odstránite z lupienkov prebytočnú vodu, môžete ich umiestniť na rozžeravené uhlíky. Potom zavrite poklop a čakajte, kým sa z prieduchov vášho grilu nezačne valiť biely dym. Akonáhle ho uvidíte, môžete začať klásť mäso na rošt. Na záver len priklopíte gril vekom a trochu privriete horný vetrací prieduch, aby z grilu neunikalo zbytočne veľa dymu. V našej aktuálnej ponuke nájdete celkom šesť rôznych druhov údiacich lupienkov, medzi nimi napríklad údiace lupienky z čerešňového dreva, lupienky na údenie zo sudov od whisky alebo údiace lupienky z pekanového dreva. V prípade, že budete maťzáujem o naše údiace lupienky, alebo keby ste mal nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej môžete využiť kontaktný online formulár na našich webových stránkach alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachlovicích, kde s vami všetko preberie jeden z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty