Naša odpoveď:
Dobrý deň Igore, údené mäso samozrejme najlepšie chutí z udiarne, ktorá je špeciálne na tieto účely vyrobená. V žiadnom z grilov takéto výsledky tak jednoducho nedosiahnete. Avšak v ponuke máme americké peletové grily Pit Boss, ku ktorým si môžete dokúpiť malú bočnú udiareň Pit Boss. Túto udiareň pripojíte ľahko na gril a prechádzajúci dym z bežného grilovania jedlo v udiarni zaúdi.
Napríklad peletový gril Austin XL má režim „Smoke“, kedy gril pelety nezapáli, ale nechá ich iba tleť. To zaistí požadovanú tvorbu dymu. Ani tento režim Vám však nenahradí plnohodnotnú udiareň, v grile dôjde iba k ľahkému zaúdeniu Vašich pripravovaných delikatesov.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom peletových grilov alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty