Aký teplomer do mäsa môžem použiť na kontrolu teploty pri varení metódou sous-vide?

Dobrý deň, rada varím mäso metódou sous-vide. Chcela by som sa opýtať, či máte nejaký vhodný teplomer na meranie teploty pri príprave touto metódou?
02.09.2024 Jána B.

Naša odpoveď:

Dobrý deň, pani Jana, metóda varenia mäsa metódou sous-vide vyžaduje stále ponorenie sondy v hrnci s vodou a je teda nutné, aby bola sonda vodeodolná. Väčšina teplomerov do mäsa však túto možnosť neponúka. Jednou z výnimiek, kedy je sonda k tomuto spôsobu varenia prispôsobená, je bezdrôtový teplomer Meater 2+.

Teplomer má bezdrôtovú, vodotesnú sondu vhodnú do grilu aj do udiarne s dosahom až 75 m. Pracuje s pomocou bezplatnej aplikácie, ktorá je v slovenskom jazyku a použitie je veľmi jednoduché a intuitívne. Sondu iba vpichnete do mäsa av telefóne sledujete jeho prípravu.

Aký teplomer do mäsa môžem použiť na kontrolu teploty pri varení metódou sous-vide?

V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom teplomerov MEATER, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.

Aký teplomer do mäsa môžem použiť na kontrolu teploty pri varení metódou sous-vide?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít