Naša odpoveď:
Dobrý deň, pani Jana, metóda varenia mäsa metódou sous-vide vyžaduje stále ponorenie sondy v hrnci s vodou a je teda nutné, aby bola sonda vodeodolná. Väčšina teplomerov do mäsa však túto možnosť neponúka. Jednou z výnimiek, kedy je sonda k tomuto spôsobu varenia prispôsobená, je bezdrôtový teplomer Meater 2+.
Teplomer má bezdrôtovú, vodotesnú sondu vhodnú do grilu aj do udiarne s dosahom až 75 m. Pracuje s pomocou bezplatnej aplikácie, ktorá je v slovenskom jazyku a použitie je veľmi jednoduché a intuitívne. Sondu iba vpichnete do mäsa av telefóne sledujete jeho prípravu.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom teplomerov MEATER, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty