Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Metóda nepriameho grilovania sa používa napríklad pri príprave väčších kusov mäsa. Nepriamou metódou sa na grile skvele pripravujú celé kurčatá a iná hydina. Nepriame grilovanie spočíva v rozmiestnení brikiet alebo dreveného uhlia po stranách grilovacieho kotla. Vďaka tomu nie je žiar vnútri grilu tak intenzívny a vy môžete pekne pozvoľna grilovať kuriatko, bravčové koleno alebo stehno. Palivové prepážky sú jednoduchšou a cenovo dostupnejšou pomôckou pre metódu nepriameho grilovania. Prepážky sa zaháknu za mriežku palivového roštu, aby po stranách grilovacej vane vznikli dve oddelené miesta s briketami. Palivové nádoby Char-Basket majú podobu plechových košov a predstavujú komfortnejší variant pomôcok pre nepriame grilovanie. Palivové koše zastanú rovnakú prácu ako palivové prepážky, ale navyše fungujú aj ako šikovný dávkovač brikiet. Aj preto sú palivové nádoby o niečo drahšie ako palivové koše. Palivové prepážky aj nádoby sú súčasťou základnej výbavy vybranných kotlových grilov Weber. Možno ich však kúpiť aj ako samostatný produkt. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty