Naša odpoveď:
Miska na popol v udiarni Borniak
Dobrý deň, Katka, ďakujeme za otázku. Do nerezovej misky v spodnej časti udiarne Borniak odpadávajú žeravé štiepky, ktoré sa následne zmenia na popol. Je teda vhodné horúci popol niečím schladiť. Na to je úplne ideálna obyčajná voda. V priebehu údenia sa miska bude postupne plniť popolom zo štiepky.
Približne po dvoch hodinách je vhodné odpadnutú štiepku spolu s vodou vyliať a dať do misky novú vodu. Vodu nalejeme aj do misky, kam odkvapkáva tuk z údenín. Je to preto, aby sa schladil a výpary z neho nešli do pripravovaného mäsa. Okrem toho, vďaka vode sa tuk nebude na miske pripaľovať a vy si ušetríte prácu s drhnutím misky.
Generátor dymu UW Borniak z nerezovej ocele
Na čistenie vnútorných nerezových častí udiarne Borniak odporúčame použiť:
Nič viac by nemalo byť potrebné. Ak chcete udiarni dodať lesk, môžete na vonkajšie nerezové časti naniesť ešte prípravok na čistenie nerezových kuchynských spotrebičov a grilov.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, spojiť sa s nami prostredníctvom kontaktného formulára na webových stránkach alebo sa za nami môžete vydať do kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty