Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Breza všeobecne nie je ako drevo vhodné na údenie tak rozšírená ako ostatné dreviny, ale použiť sa samozrejme dá. A treba dodať že chutí výborne. Brezu odporúčame používať na údenie rýb, kedy výsledky sú priam delikátne. V ponuke máme štiepku na údenie Borniak breza. Breza je podobné drevo ako javor. Má príjemnú jemnú vôňu a skvele sa na ňom údi i bravčové alebo hydina. Taká zaujímavosť - všetky drievka, špáradlá a skrátka drevené pomôcky používané v potravinárstve sú vyrobené práve z brezy.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní či údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty