Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Cédrové grilovacie doštičky používame primárne pri grilovaní. Jedná sa o veľmi obľúbenú prípravu obzvlášť morských plodov. Je to taká špecifická chuť a vôňa, ktorú dodáva jedlu. Nie som si ale istý, čo by s cédrom urobilo údenie v udiarni po dobu niekoľkých hodín. Predsa len je to ihličnan a tie nie sú všeobecne odporúčané na údenie. Viem si predstaviť použiť cédrovú doštičku počas údenia na obmedzenú dobu na ovoňanie mäsa a potom ju zase vybrať. Osobne by som ju použil počas údenia možno až v druhej polovici údenia. Pokiaľ máte radi údeného lososa prečo to nevyskúšať? Dôležité je, aby sa doštička nevznietila. Experimentovať môžete neobmedzene.
V prípade, že budete mať akékoľvek ďalšie otázky ohľadom udiarní či údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty