Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme Vám za otázku. Popravde nie je v Amerike a Kanade nikto, kto by ich nepoužíval. Tento strom pochádza práve z týchto miest a teší sa tu veľkej obľube. Je to asi druhý najobľúbenejší druh brikiet, ktoré sa predávajú. Okrem duba je to veľmi rozšírený druh. V Čechách nie je tento typ brikiet ešte taký známy, ale platí, že kto raz brikety na údenie Bradley Mesquite vyskúšal, zaradil ich do svojho repertoáru. Je to drevo, ktoré produkuje pomerne výraznú, čiastočne pikantnejšiu vôňu.
Tieto brikety na údenie sa hodia k hovädziemu a bravčovému mäsu. Údiť na nich môžete aj údeniny. Ale určite sa nehodia na chudé mäso, kuracie mäso alebo ryby. Táto aróma sa skvele hodí aj na grilovanie. Vôňa tohto dreva je silná a delikátna. Preto sa hodí na mäso, ktoré má tiež výraznú chuť. Okrem hovädzieho a bravčového, je skvelé mäso aj jahňacie ale napríklad aj kačica.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty