Naša odpoveď:
Dve menšie okrúhle misky sú v udiarni kvôli odpadu z údenia. Vzhľadom na to, že budú v častom kontakte s vodou, Borniak ich vyrobil z nerezu, ktorý dobre odoláva korózii.
Miska na pravej strane udiarne Borniak je určená na tuk, a je preto umiestnená pod otvorom odkvapového plechu. Aby tuk do misky lepšie stekal, tvar plechu bol upravený. Nový plech má oproti predchádzajúcemu štyri poschodia (schody), ktoré sa postupne zvažujú k otvoru nad miskou. Pred údením odporúčame do misky naliať vodu, aby sa mastnota v miske počas údenia nepripekala a miska sa po údení dala lepšie umyť.
Štiepky, ktoré sa vypália v generátore dymu, potom postupne padajú do misky vľavo. Do tej tiež odporúčame pridať vodu, hlavne kvôli bezpečnosti, teda na uhasenie rozžeravenej štiepky. Túto misku je počas údenia potrebné kontrolovať a v prípade naplnenia popolom priebežne vysypávať a dopĺňať vodu.
Vzhľadom na to, že udiareň Borniak BBDS-NT-150 je vďaka teplotnému rozsahu až 150 °C vhodná tiež na pomalé grilovanie, je vybavená ešte ďalšou nerezovou miskou, ktorá je vhodná na barbecue.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní, alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Vianoce sa blížia a my sme pre vás pripravili skvelý výber vianočných darčekov, ktoré potešia...
Chcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Žádné produkty