Na čom sa najlepšie grilujú burgery?

Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť, na čom sa najlepšie grilujú hamburgery? A nepredávate aj nejaké ďalšie propriety na prípravu a grilovanie hamburgerov? Ďakujem za odpoveď.
22.09.2016 Milena V.

Naša odpoveď:

Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Z vlastných skúseností a na základe skúseností nazbieraných pri pravidelných grilovacích seminároch pre našich zákazníkov, môžeme povedať, že hovädzie hamburgery (ale aj akékoľvek iné) sa najlepšie grilujú na liatinovej mriežke pre zvlášť prudké opekanie Sear Grate z kolekcie príslušenstva Weber GBS. Aby ste mohla použiť liatinovú mriežku Sear Grate, musíte mať gril vybavený grilovacím roštom s vyberateľným GBS stredom. Prostriedok roštu sa potom vyberie a nahradí práve liatinovou mriežkou Sear Grate alebo iným ľubovoľným komponentom z kolekcie príslušenstva Weber GBS. Ak gril s týmto roštom nemáte, možno si ho kúpiť samostatne. GBS rošty sa ale vyrábajú iba pre kotlové grily o priemere 57 centimetrov a pre plynové grily Spirit, Genesis a Summit. Okrem liatinovej mriežky Sear Grate sa na grilovanie hamburgerov hodia tiež rôzne liatinové tály. Grilovanie, respektíve prípravu hamburgerov si môžete spríjemniť tiež špeciálnym lisom na hamburgery, ktorý vám pomôže vytvoriť klasický americký "štvrťlibrák" alebo poriadneho 230 gramového macka. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

hamburger-s-bylinkovym-maslem-1441
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1442
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1440
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1451
hamburger-s-bylinkovym-maslem-1466

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít