Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Pre priame grilovanie je typická veľa vysoká teplota a kratšia doba grilovania. Preto je pri priamom grilovaní potreba poriadne rozpáliť gril, a to na 200 až 230 °C. Metóda priameho grilovania sa používa napríklad pri príprave steakov, hamburgerov a všeobecne menších kusov mäsa. Nepriame grilovanie sa používa pri príprave väčších kusov mäsa, ako sú rôzne druhy pečení, kura a iná hydina vcelku, bravčové koleno, rebrá a pod. Gril by mal byť rozpálený na 160 až 180 ° C Pre nepriame grilovanie je charakteristická nižšia teplota a dlhšia doba grilovania . Pre obe grilovacie metódy vám môžeme ponúknuť celý rad príslušenstva. Patrí medzi ne napríklad liatinová mriežka Sear Grate vhodná na grilovanie steakov, alebo palivové nádoby Char-Basket, ktoré výrazne uľahčujú metódu nepriameho grilovania na kotlových griloch. Môžeme vám ponúknuť tiež motorčekom poháňané špízy a rad ďalších doplnkov. V prípade, že budete mať o niektoré doplnky ku grilom Weber záujem, alebo keby ste sa chceli opýtať na niečo iné, neváhajte a obráťte sa na nás. Pre tieto účely môžete využiť našu zákaznícku linku, alebo kontaktný online formulár na našich webových stránkach alebo nás môžete prísť navštíviť do nášho obchodu Weber World Vladeko, ktorý nájdete v obci Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou pri Prahe) na adrese Karlštejnská 97.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty