Príliš rozpálený gril

Dobrý deň, asi pred piatimi rokmi sme si u vás so ženou kúpili gril Weber Original Kettle. Pretože sme s ním boli obaja spokojní, rozhodli sme si zaobstarať na tohtoročnú sezónu gril nový. Bohužiaľ sa už zo začiatku užívania dostavili nečakané problémy. Gril je príliš rozpálený, horšie sa s ním manipuluje a podstatný vplyv to má aj na prípravu mäsa a ďalších jedál. Poradíte mi prosím, ako tento problém vyriešiť? Ďakujem.
11.08.2015 Ivan R.

Naša odpoveď:

Dobrý deň, problém, ktorý opisujete, teda príliš rozpálený gril, je u nového tovaru celkom bežný. Vyššia teplota nových grilov je spôsobená silne sa lesknúcou reflexnou plochou na vnútornej strane grila. V nových griloch môže byť pri intenzívnom používaní teplota o 4 až 10°C vyššia ako zvyčajne. Lesknúcu sa vrstvu na spodnej strane grilu nemusíte odstraňovať. Pravidelným používaním grilu sa lesklý povrch v grile začierni a nebude už dochádzať k rapídnemu zvyšovaniu teploty a prehrievaniu. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

gril-weber-1246704a-original-kettle-smoke-grey

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít